2012. április 4., szerda

Start

A blog létrejöttének célja, hogy az amatőr, illetve alkalmi fotósok által készített alkotások bemutatásra, majd szavazásra kerüljenek. 


Rövid időn belül nyereményjáték indul!


Bárki küldhet be fényképet, bármilyen témában - a lényeg, hogy a szerzemény kitűnjön a mindennapokból! Ezek a kreációk lehetnek például irónikus, meghökkentő, vicces vagy botrányos jellegűek egy biztos, hogy minden szalonképes fotó, ami megfelel a fentieknek viszontlátható lesz bejegyzésként.


E-mail: fenykepezz@gmail.com


A beküldők írhatnak címet, esetleg rövid történetet a fényképekről, melyek a bejegyzésben lesznek olvashatók.

5 megjegyzés:

  1. milyen nyeremény várható?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tárgynyeremény, illetve ajándékutalvány várható

      Törlés
  2. Kedves Ismeretlen!
    Mivel semmi bemutatkozást nem olvastam, de megtisztelő meghívást kaptam, gondban vagyok. A képet az e-mail címem nélkül nem küldhetem el. Ugyanakkor nyugodtan fölrakhatom a tárhelyre (blogspotra gondolok) és a linket ide tudom illeszteni. Ha így megfelel akkor szívesen. Az itteni képekkel persze nem tudok versenyezni, mert remek profi fotók.
    Üdvözlettel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hólabda!

      Ha jól értelmeztem a hozzászólását, gondot okoz Önnek az e-mailen való fotó-küldés (például spam veszély miatt).

      Biztosíthatom arról, hogy a blogra érkező e-mailek nem kerülnek harmadik fél birtokába, de ha valamilyen személyes okból kifolyólag nem akarja e-mailen keresztül küldeni a fényképeket, természetesen lehetőség van az Ön által említett tárhelyen való megosztásra is!

      Ebben az esetben viszont kérem, hogy a tárhely lehetőségei szerint írjon címet, esetleg rövid történetet a képhez és adjon meg egy nevet is (valós név/becenév), ami megjelenhet a fotó alatt!

      A szavazás idején pedig mindenki egyenlő eséllyel indul és biztos vagyok benne, hogy az Ön műveire is sokan voksolnak majd!

      Törlés
    2. Köszönöm! Tényleg arra gondoltam. Megoldjuk, ha lesz olyan fotóm, ami eléri a színvonalat.

      Törlés