2012. május 1., kedd

Elindult az első szavazás!

Kedves Fotósok és Látogatók!

Az első szavazás az áprilisi képekből elindult, a voksokat a baloldali oldalsávban tudjátok leadni május 31-ig. Egyszerre több képre is lehet szavazni! A jobboldalon látható archívum alapján könnyen beazonosíthatóak az alkotások.

Az összes fotó, ami mostantól beérkezik, automatikusan a második játékban fog részt venni.

Az aktuális játék tárgya továbbra is a Pajtás fényképezőgép!

7 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    A szavazáson egy kép fog nyerni? A legtöbbet kapott vagy a beküldő összes képére leadott szavazat alapján?
    Válaszotok előre is köszönöm.
    Elég érdekesnek találom, hogy pár emberre mennek csak a szavazatok.

    VálaszTörlés
  2. "Elég érdekesnek találom, hogy pár emberre mennek csak a szavazatok."
    Elég lehangoló látni, hogy ez az 1-2 ember felturbózza szavazatokkal a saját képeit...

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    A legtöbb szavazatot kapott fotó lesz a nyerő a hónap végén.

    Valóban "elhúzott" néhány kép - valószínűleg a beküldők facebook megosztásai és egyéb ismerősei nyomán, ez derül ki a forgalom forrásaiból.

    Mivel ez még csak az első játék, a lebonyolítási mód nem végleges, mindenképpen változtatni fogunk rajta. Mindenesetre a szavazás május 31-ig tart, addig azon leszünk, hogy minél több objektív látogatóval véleményeztessük a képeket.

    VálaszTörlés
  4. Mint résztvevőjeként a versenynek mondom: ha már ilyen a szavazási rendszer, akkor szerintem mindenkinek jogában áll megragadnia a leghatásosabb módszereket, jelen esetben az ismerősök segítségét. Azért neveztem (/neveztünk) be ebbe a versenybe, hogy nyerjünk, a cél eléréséhez azonban némi aktivitás is szükséges a pályázó részéről... Úgy gondolom minden jó fotó megérdemel egy-egy szavazatot, szavaztam is mások képeire. Aki nem kapott eddig szavazatot, valószínűleg nem foglalkozik annyit ezzel az egésszel mint mi/én, holott jó képeket készített. Szavazni pedig másnak sem tiltott, ha valakit támogatni akarunk, akkor tényleg támogassuk, nyomjuk rá a szavazatokat!:)
    //Véleményem ne képezze konfliktus tárgyát!//

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazat adok a felettem szólónak. Kikötés nincs, akár 100 helyen is megoszthatom. Igen, a cél, hogy minél többen lássanak és nyerjen az ember fia, ember képe. Igazából ezt a szavazási módot sem tartom se jobbnak se rosszabbnak, mint facebook-on a like gomb megnyomása. Annyi, hogy én pályázó szerint tettem volna a képeket, hogy ne kelljen keresgetni a képeket. Gondolom az első után okosabb lesz mindenki.
      További jó szavazást és még sok képet!

      Törlés
  5. Én azért küldtem el a képeim, hogy megmutassam őket a nagyvilágnak, esetleg mások véleményezzék őket. Persze nagyon kecsegtető a nyeremény de nem elsősorban ezért neveztem. Ha lenne hozzá elég "erőm" én is osztogatnám, de nem látom sok értelmét a jelen állás szerint... No mindegy azért sok szerencsét mindenkinek!

    VálaszTörlés
  6. A jelen állás csak két napi...28 nap van még hátra...Nem vagyok irígy buzdítottam ismerőseim a mások képeinek a szavazására.. Erőd volt elküldeni, egy post az ismerőseidnek kevesebb erő, mint feltölteni a képeket akármelyik levelezőrendszerre... A kis Pajtás pedig elég kecsegtető- szerintem.

    VálaszTörlés