2012. július 1., vasárnap

Lezárult a második szavazás!



A májusban érkezett képek készítőire egy hónapig lehetett szavazni - a legtöbben Anonimus mellett tették le a voksukat. Gratulálunk a nyertesnek!





Ezzel azonban még nem ért véget a májusi felvételek díjazása, mivel július 15-én kerül meghirdetésre a zsűri által kiválasztott alkotás is.

Ahogyan a "Nyereményjáték" oldalon feltüntettük, a júniusban küldött fotókra már nem lehet szavazni (a korábbi rossz tapasztalatok miatt), kizárólag a független bizottság által legjobbnak tartott mű lesz a hónap győztese. Eredményhirdetés: augusztus 1.

Várjuk továbbra is az amatőr alkotásokat, bármilyen témában!

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok a szavazás győztesének!

    Off: Kár hogy a feltöltő nevére nem lehet rákattintani és nem listázza ki a képeit, mert ennyi képet végignyálazni hogy megtaláljam a győztes képeit elég időigényes.

    VálaszTörlés
  2. ...de nem lehetetlen, ha érdekelnek a képei... :-) Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. http://fenykepezz.blogspot.hu/search?updated-max=2012-05-03T16:59:00%2B02:00&max-results=7&start=63&by-date=false Ráértem, hogy kicsit segítsek Neked! :-) Természetesen a női logikám most nem engedte, hogy a legrégebbitől kezdjem, ezért láttam minden képet. Ezt az egy képet találtam, de lehet rosszul láttam. :-)

    VálaszTörlés
  4. Én is alig találtam a nyertes képére, nem a legjobb megoldás ez így. :(

    VálaszTörlés
  5. Valóban jobb lenne egyszerűen előhívni, egy kattintással a készítők neve alapján a fotókat. Emellett érdekes, hogy amikor a keresőbe beírunk egy korábbi címet, alkotót vagy más kulcsszót akkor a találatok között megjelenik a keresett bejegyzés, de például a jelenlegi győztest nem lehet így megtalálni... Mindenképpen újítani kell ezen a téren (is).

    VálaszTörlés
  6. Adott hónap beküldőit például egy-egy új oldal létrehozásával könnyebben meg lehetne találni. Ahogy a főoldal is létre lett hozva. Persze akkor újra kéne tölteni a képet, de ha már elsőre név egyenlő oldal és oda lenne töltve a kép, akkor átláthatóbb lenne. Bár lehet csak én látom annak. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz ötlet, azonban ha sokan küldenek fotót, nem fog kiférni mindenkinek a neve. Még próbálgatjuk, mi legyen a legjobb megoldás! :)

      Törlés
  7. esetleg azt meg lehet majd tudni, hogy mi volt a szavazás állása? Ez is ösztönző lenne azoknak, akik küldtek be képet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szavazás végeredménye így alakult:

      1. Anonimus 67 szavazat
      2. Kovács Zsolt és Nagy Zsolt 60-60 szavazat
      3. Fyaky 59 szavazat
      4. Rostás Krisztián 40 szavazat

      Törlés